Weboldal készítés árak

Mit vár el egy ügyfél saját weboldalának elkészítése során?

Profizmust, könnyen átláthatóságot, a cég profiljának megfelelő látogatókat, mind ezek ma már megoldhatóak, de hogyan mozognak, illetve változnak a weboldal készítési árak? A weboldal készítési ára igen csak magas lehet, főként azért, mert a weboldal összeállításának folyamatában esetleg több szakember más-más, cégen keresztül dolgozik, így magasabb lesz a weblap készítés ár.

A weboldal készítés olcsón lapján magas minőséget kap kedvező áron, amely esetében garanciát is vállaluk. Nálunk nincs havi díj, nem léteznek rejtett költségek, főként azért, mert gyorsak vagyunk, ezért nem minden esetben érjük el az egy havi munkaidőt. A weboldal a vállalkozások, cégek legfontosabb eleme, online megjelenése, ezért kialakítása kiemelten fontos szerepet játszik.

Ma már olyan lehetőségek is kínálkoznak, amelyek bérmentesek, az az, ingyen weboldalak, de mi az ára az ingyen weboldalaknak valójában?

Az ingyenes weblapok, nem sok jót ígérnek, azon a tényen kívül, hogy ingyen vannak.

Mind egy sablonra épülnek, ahol a keresőoptimalizálás szinte nem is létezik, így nem biztosítják az Ön online megjelenésével a profit termelést, mivel ezek az ingyenes oldalak, a google keresőben az utolsó oldalakon szerepelnek. Ha ön szeretné vállalkozását fellendíteni az online megjelenéssel, akkor semmi kép sem javasolt ingyenes weboldalt választani, mert szinte megtalálhatatlan lesz.

Viszont, ebben az esetben, hiába olcsóbbak az átlagosnál a weboldal készítési árak, ha az Ön cégének sablonját, egy másik cég részére is felhasználják. Ez nem egyedi weboldal készítés, az egyedi weboldal készítés során az ön tervei alapján tervezzük meg leendő oldalát, de az sem baj, ha nincs ötlete, hiszen a cég profilja alapján szintén egy egyedi weboldalt készítünk vállalkozása részére. De térjünk a lényegre, szolgáltatásaink, az az, oldalunkon a weboldal készítés árak hogyan alakulnak?

Weboldal készítési árak az általunk készített weboldalra

Nem tudunk fix összeget kijelölni, csak a személyes konzultáció után, amikor is megbeszéljük a weboldallal kapcsolatos felmerülő igényeket, de általában áraink jócskán százezer forint alatt mozognak. Milyen szolgáltatásokat tartalmaznak a weboldal készítési árak?

  • személyes vagy online konzultáció
  • grafikai tervezés, keresőoptimalizálás
  • weboldal karbantartása, annak megtanítása
  • és főoldalon leírtak (weboldal készítés)

Kérjen tőlünk árajánlatot, érdeklődjön a weboldal készítési árak iránt, amely esetén minket választ, garanciát vállalunk munkánkért.

Ön hány oldalt nézne végig, hogy megtalálja a számára megfelelő weboldalt?

Hármat vagy maximum hatot, de vannak, akik már az első oldalakon megtalálják, amit keresnek. Ahhoz, hogy ilyen pozíciót érhessen el a keresések során, nem elegendő egy ingyenes weboldal. De van megoldás, weboldal készítés olcsón, amely biztosítja az ön számára azokat a feltételeket, amelyek profitot hoznak cége számára. Ne vezesse félre az a szó, hogy olcsó, mivel nem mindegy, hogy mihez viszonyítva.

Manapság átlagban egy weboldal készítési ár akár több száz ezer forintba is belekerülhet, ebben az esetben, ön több olyan szakembert fizet ki, akik más-más cégtől végzik a különböző szakfeladatokat weboldalon belül. Van, aki egy cégtől a keresőoptimalizálás feladatával kérnek fel, van, akit a grafikai tervezésre, és még lehetne sorolni, mi minden fontos elemnek stimmelnie kell egy weboldalt érintve, hogy az a kívánt profitot termelje. Sajnos, ritka eset az, amikor egy ember tudja biztosítani a weboldal elkészítését, de most a lehető legjobb helyen jár, ugyan is a weboldal készítés olcsón oldalának szakemberei akár egyszerre több weboldalt tudnak elkészíteni, rövid határidőn belül, mert mind annak a szaktudásnak a birtokában vannak, amelyek egy jól működő weboldal elkészítéséhez szükséges.

Tehát, önnek nem kell több embert kifizetnie, ha minket választ, egyik szakemberünk elkezdi Önnel az egyeztetést, és az adott weboldal készítési ár az ő munkáját fedezi, amely tartalmazza minden elemét egy sikeres, profit orientált weboldalnak. Vannak, olyan weboldalak, amelyeken a weboldal készítési árak nem igazán változnak, mivel több olyan sablonnal rendelkeznek, amely az adott cég profiljához igazul.